Εγώ...;

Εγώ...;
Ταξιδεύοντας...

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

JAN





















Τι είναι οι JAN;;;

Θα σας πω λοιπόν μια ιστορία, καθώς θα ακούτε τα τραγούδια...
Τον Μάρτιο του 2007, τρεις μουσικοί και φίλοι κανονίσανε να jam-άρουν σε κάποιο studio του Βόλου, με σκοπό να περάσουν ευχάριστα.
Στη δεύτερη ώρα αυτής της σύμπραξης, γεννήθηκαν οι πρώτες νότες του "Last Night In Paris", το οποίο και ηχογραφήθηκε επί τόπου και πρόχειρα ώστε να μην ξεχαστεί το τραγούδι, μέχρι την επόμενη φορά που η μπάντα θα ξαναβρισκόταν για jamming.
Περίπου 2 εβδομάδες αργότερα, γεννήθηκε το "Carry Me", το οποίο κι εκείνο ηχογραφήθηκε πρόχειρα στον ίδιο χώρο.
Η ανάγκη για προσωπικό χώρο όπου η μπάντα θα μπορούσε να ηχογραφεί τις όποιες ιδέες της, ήταν πια επιτακτική. Έτσι λοιπόν, με τη χρήση ανάλογης τεχνολογίας, η μπάντα άρχισε να ηχογραφεί τις ιδέες της στο αυτοσχέδιο home studio της αφεντομουτσουνάρας μου, ξεκινόντας να ξανα-"γράφει" τα 2 πρόχειρα γραμμένα τραγούδια "Last night..."-"Carry me".
Και το όνομα αυτής;;; J A N ! ! !
Τα αρχικά των ονομάτων μας στην Αγγλική, λοιπόν, έγιναν το όνομα του γκρουπ μας. Και απλά έβρεχε ιδέες...
Από τον Απρίλιο του 2007 που αρχίσαμε να ηχογραφούμε, μέχρι και τον Νοέμβρη όπου η μπάντα απλά "έσπασε" για λόγους "ασυμφωνίας χαρακτήρων", οι JAN ηχογράφησαν στο σύνολό τους 9 τραγούδια με την ακόλουθη σειρά...





















Από τη διάλυση του γκρουπ και μετά. τα τραγούδια αυτά έμεναν στο συρτάρι, χωρίς να δημοσιευτούν, με εξαίρεση ίσως τις φορές που παίχτηκαν στο διαδύκτιο από το AmaZe RaDiO .


Τιμής ένεκεν, λοιπόν, ανέβασα το υλικό αυτό... εδώ .

Μπορείτε για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τους JAN, να επικοινωνήσετε στο jantheband@gmail.com.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Jan????
Carry me ????

Μία ελάχιστη δόση σχολιασμού θα βοηθούσε και εμάς τους κοινούς θνητούς να καταλάβουμε - θυμηθούμε σε τι ακριβώς αναφέρεσαι....

penny! είπε...

Αναφερεται σε μια δημιουργια που εμεινε στη μεση... αλλα θα μας αποζημιωσει!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα!!! Το ιστορικό κομμάτι καλύφθηκε. Ξέρουμε τι είναι αυτό που θα ακούσουμε και υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Περιμένουμε και τα νεώτερα projects!!! Καλή συνέχεια!!!

Ανώνυμος είπε...

kalhspera kai xronia polla, eida kata tyxh to blog sou.. kai eida kai gia tous JAN an kai ena tragoudaki ekei mesa 8a eprepe na eixes pei pianou einai kai gia na ginw pia safeis oi stixoi tou your sun,your moon,your stars, einai ellhnikoi kai einai keimeno diko mou.twra gia thn mousikh den eipa, aneta 8a mporouses na sxhmatiseis ton ari8mo mou kai na me rwthseis an h8ela na vgoun ta skata pou eixa sto kefali mou (otan to egrapsa) paraeksw.. me ektimhsh psixaki_ h alliws Thalia

d-ranged είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο... Όντως το κείμενο από το οποίο δημιουργήθηκαν οι στίχοι, ήταν ελληνικό και ήταν κείμενο δικό σου, το οποίο με δική σου συγκατάθεση μεταφράστηκε στα αγγλικά και με πολλή χαρά δική σου και περίσσια δική μας,έγινε τραγούδι των JAΝ, με απότερο σκοπό να σταλεί μαζί με τα υπόλοιπα τραγούδια σε δισκογραφική εταιρία και φυσικά να μπει και το όνομα του δημιουργού του...Δηλαδή το δικό σου... Μετά τη διάλυση της μπάντας, αποφάσισα απλά να ανεβάσω το υλικό, τιμής ένεκεν. Δεν έβαλα το όνομά σου, οπότε δεν νομίζω πως εξέθεσα με οποιοδήποτε τρόπο τα "σκατά" που είχες στο κεφάλι σου όταν το έγραψες.Να προσθέσω βέβαια ότι κανενός το όνομα δεν αναφέρεται στην ανάρτηση. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά, κάπου εκεί λέω πως όποιος επιθυμεί επιπλέον πληροφορίες για τη μπάντα, μπορεί να επικοινωνήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση που αναφέρω.
Με ευχές για Καλή Χρονιά,
DERANGED

Ανώνυμος είπε...

To diavasa prosektika. Plhrofories gia tous JAN den xreiazonte giati tis kserw, apla ekana to diko mou sxolio.Oso afora gia tis ypoloipes dhmiourgies kata thn gnwmh mou 8a eprepe na anafereis (kata thn gnwmh mou panta)poios exei grapsei ti (pou proswpika to gnwrizw) gia mhn tyxon parekshghseis opws h epikeimenh.Kalh synexeia me oti kaneis apla frontise na to kaneis me syneto tropo..

d-ranged είπε...

Τελικά, το πρόβλημά σου είναι ότι δεν γράφεται το όνομά σου, και τίποτα περισσότερο... Μπορείς λοιπόν να αφήσεις σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Φαντάσου να είχαμε κάνει και δίσκο, ή να έβγαζα και χρήματα από την όλη φάση (όπως κάποιος, που γνωρίζεις, με κατηγόρησε πως αυτό είχα σαν σκοπό μετά το πέρας των ηχογραφήσεων...). Δεν ανέφερα ούτε ονόματα ούτε καταστάσεις γιατί δεν υπάρχει λόγος να εκθέσω κόσμο... Πιστεύω - και τα γεγονότα το δείχνουν αυτό - πως έχω κινηθεί με τον πρέποντα και πλεόν συνετό τρόπο.
Θερμή παράκληση μόνο, για να μην κουράζουμε τους ελάχιστους που επισκεπτοντε το blog, τα μηνύματά σου μπορείς να τα στέλνεις στη διεύθυνση i.deranged@gmail.com.
Με εκτίμηση,
DERANGED

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.